23 de jul. 2017

Caminada CERN: S. Quirze de Besora – Salt del Mir – S. Quirze de Besora... feta !

 Avui 8 persones hem fet la caminada des de S. Quirze de Besora al salt del Mir ... Una caminada molt diferent, atrevida, agradable, sorprenen i amb paisatges nous per a nosaltres per l’excepcionalitat del boscos amb boix, faig, alzines, tots poc freqüents a les nostres caminades habituals El salt del Mir, el seu molí i la tornada per les travessades de la riera, avui quasi sense aigua, han donat un plus a la originalitat de la ruta escollida, tot plegat, espectacular!

El matí ha sigut intents, una forta pujada d’inici, unes vistes espectaculars, un màgic camí a l’entorn del molí, l’esmorzar a sota del salt del Mir espectacular!, tot i que no havia quasi aigua, tot ple d’encants i misteris.

La tornada per la riera ha estat menys estressant del programat ja que quasi no hi havia aigua i el passar-la vuit vegades no ha sigut cap problema. La cerveseta l’hem fet a Castelldefels perquè hem arribat a una hora prou adient per compartir aquest plaer final.

Diumenge vinent serà la darrera caminada abans l’estiu. No hi haurà dinar perquè molta gent dels habituals ja ha dit que no estarà. La caminada es farà si no s’inscriu un mínim de gent, si no arribem al “cupo” la caminada serà suspesa, però no us preocupeu que ho avisarem a tots els inscrit amb prou antelació, és a dir, divendres nit.


Pels habituals i no habituals, si ja no ens viem abans l’agost, ... bones vacances!