6 de nov. 2017

Diumenge 12/11/2017 Caminada Cardener Callús / Camins de la sal

El diumenge 12/11/2017 NO hi ha caminada CERN perquè es fa la Caminada Cardener Callús / Camins de la sal ( El Callús – Manresa). Nosaltres farem la caminada del 18. Km/315m+, ja ens hem inscrit.

És una caminada popular a la que mai hem assistit tot i que ja van per la 16ena edició. Tot i ser popular i de baix cost (10€) està limitada a 200 persones, per tant, serà una caminada reduïda.

Qui vulgui fer la caminada ha de pensar que s’ha d’anar en cotxe i s’ha d’inscriure:

Aquesta no és una caminada guiada del nostre grup, és una caminada organitzada i marcada pel Centre Excursionista de Callús, per tant, podeu fer-la al vostre ritme. La tornada a Castelldefels es farà junts o no, en funció de la hora d’arribada de cadascú. No hi ha cap obligació d’esperar (els que vagin en el mateix cotxe, si).

Desplaçament al punt de sortida: S’ha d’anar en cotxe particular. El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat (si volguéssiu que els diferents cotxes anem junts, si us plau, poseu-vos en contacte amb mi).

Atenció: valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El qui us comunica aquest esdeveniment no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat pertany a les organitzades pel Centre Excursionista de El Callús i és ell qui ha de respondre
Tot i que hi ha avituallaments, recordeu dur AIGUA, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: novembre/2017)